η ομάδα “Τότε Πότε” παρουσιάζει την θεατρική παράσταση

Απόπειρες (κατά της ζωής της)” του Martin Crimp,

 

“Οι καταλήψεις βρίσκονται για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο της κρατικής καταστολής, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι αποτελούν ριζοσπαστικό κομμάτι της οργάνωσης των  πολιτικών και κοινωνικών αγώνων.
Οι καταλήψεις  στοχοποιούνται γιατί αποτελούν χώρους αντίστασης και εστίες υπονόμευσης της κυρίαρχης πολιτικής σταθερότητας. Απόπειρες οργάνωσης της καθημερινότητας και ανασυγκρότησης του κόσμου που πρεσβεύουμε. Προτάσσοντας  την  αυτοοργάνωση, την συντροφικότητα και την αλληλεγγύη. Χωρίς διαμεσολαβήσεις, ιεραρχήσεις  και εξουσιαστικές λογικές. Σε αυτές τις απόπειρες, τα δημιουργικά μας εγχειρήματα γεννιούνται και αναπαράγονται, πυροδοτώντας και διευρύνοντας τα περιεχόμενα κάθε απελευθερωτικής προσπάθειας.Όσο κάθε προσπάθεια πραγμάτωσης ενός κόσμου πέρα από και ενάντια στις κυρίαρχες λογικές καταστέλλεται, τόσο  θα δημιουργούμε προϋποθέσεις συλλογικής ανυπακοής στις κυριαρχικές προσταγές

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΜΑΪΟΥ / στις 20:30 /

Οι “απόπειρες” παίζονται σε αυτοοργανωμένους και  απελευθερωμένους, απο εμπορευματικές και θεαματικές διαμεσολαβήσεις, χώρους. Χωρίς αντίτιμο, με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά.

η θεατρική ομάδα “Τότε-Πότε” ανήκει στην  +ΤΕΧΝΙΑ-  

μια επίσκεψη απο το site της +τεχνίας-  είναι απαραίτητη …