fanzin: “Θωρακισμένη μερσεντές, δεν ονειρευτήκαμε ποτές” σελίδα ένατη

καναμε όνειρα τρελά /  με καταλήψεις παντού σε κάθε γειτονιά

Μια συνέχεια, μιας κατασκευασμένης είδησης και μια συλλογική απάντησή της

Κάνοντας κλίκ εδώ ή πάνω στην εικόνα, θα διαβάσετε την αποκλειστική “συνέχεια” της είδησης.. (σε pdf)

 Η συνέχεια μια κατασκευασμένης είδησης..

Όλα ξεκίνησαν στο Χαϊδάρι…

όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν ένα αυτοκίνητο, το έκριναν ως ύποπτο και προσπάθησαν να ελέγξουν τον οδηγό του. Εκείνος όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να εξαφανιστεί. Ακολούθησε άγρια καταδίωξη μέχρι στα στενά του Χαϊδαρίου με αποτέλεσμα το ύποπτο αυτοκίνητο να εμβολίσει τρία σταθμευμένα ΙΧ, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Η συνέχεια της είδησης..

Στη συνέχεια ο οδηγός, κατέβηκε από την οροφή του αυτοκινήτου. Έντρομοι οι αστυνομικοί αντίκρισαν ένα χοντρούλη κύριο ντυμένο στα κόκκινα. Αμέσως προχώρησαν σε απόσταση αναπνοής, από τον εύσωμο κύριο. Έβλεπαν μια κλασσική κομμουνιστική φιγούρα, μακρυά γενειάδα, ψαρά μαλλια και ένα σάκο στη πλάτη.

Για τον σάκο, διασταυρωμενες πληροφορίες κάνουν λογο, για κλοπιμαία ανυπολόγιστης αξίας, αλλά αυτά οι δημοσιογράφοι, δεν θα σας τα πουνε. Ο σάκος λοιπόν, περιείχε κλοπιμαία από το κόσμο των αφεντικών. Και ο σάκος έχει μαγικές ιδιότητες. Δεν χωράει μέσα κλεμμένα χρήματα από μισθούς και μεροκάματα, κλεμμένα δώρα και κλεμμένα ένσημα. Περιείχε όμως, μέρος από μπόλικη αλλοτρίωση, κλεμμένο χρόνο της εργασίας μας, κλεμμένες ανάσες μας, κλεμμένα μας όνειρα. Τέτοια περιείχε ο σάκος του εύσωμου κύριου με τα κόκκινα, που έπαιρνε πίσω αυτά που μας ανήκουν και μας κλέβουν κάθε μέρα τα αφεντικά, το κράτος, ο καπιταλισμός, η πατριαρχία.

Τα μόνα στοιχεία που περισυνέλεξαν μέσα από το σάκο, την ώρα της καταδίωξης, ήταν έντυπο υλικό, άκρως επικίνδυνο, με αναφορές σε “άκουσον άκουσον” αυξήσεις μισθών, ζητήματα δημοσίου χώρου, έκφρασης, ζητήματα φύλου, ενάντια στην κανονικότητα, “άκουσον άκουσον”…

Το έντυπο υλικό έχει σταλεί σε ειδικά εργαστήρια του Υπουργειου Προστασίας των Αφεντικών, για την τέλεση πειράματος σε αποχαυνωμένους τηλεθεατές. Ο σκοπός του πειράματος παραμένει μυστικός, εφόσον οι νοητικές αντιδράσεις όσων συμμετέχουν στο πειραμα είναι αμελητέες. Ενδεχόμενος σκοπός μελέτης, είναι να αποδειχθεί και με αυτό τον τρόπο, πως η βλακεία είναι αήττητη.

Κάποιοι κάτοικοι -ρουφιάνοι πήραν τηλεφωνο στο γνωστό τετραψηφιο και δήλωσαν

τον έχω ξαναδεί να κινείται στην περιοχή πριν απο ένα χρόνο, τέτοια εποχή ήταν“. Δεδομένο, που οδηγεί τις Αρχές στο συμπέρασμα, οτι επιλέγει την ευρύτερη περιοχή για χτυπήματα. Άλλες πληροφορίες μιλούν για πρόσωπο, με πολλά ονόματα. Μερικά απο αυτά είναι, “Βασίλης” “Κάρολος” και “Κλάους. Ήδη έχει ενημερωθεί η Ιντερπόλ και αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. Πληροφορίες κάνουν λόγο για κρησφύγετα σε Λαπωνία, Βερολίνο, Καισαρεία, Βρυξέλλες. Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η δυνατότητα εμφάνισης σε πολλές περιοχές ταυτόχρονα. Και ένα χαρακτηριστικό που οι Αρχές θεωρούν σημαντικό, είναι το χαρακτηριστικό γέλιο του κυρίου με τα κόκκινα και τα πολλά ονόματα. Το γέλιο του λοιπόν, είναι μικρό και κοφτό και επαναλαμβάνει τρεις φορές το “χο”. Υπάρχει και μια πληροφορία από κάτοικο πως “ο Βασιλης, την έκανε ταράτσα”. Ειδικό επιτελείο, σε συνεργασία με τις μυστικές υπηρεσίες ανελαβαν το δύσκολο αυτό έργο της αποκρυπρογραφησης. Ενώ στο έντυπο υλικό που συλλέχθηκε από τον σάκο του, υπήρχε και η φράση “ένα φάντασμα πλανιέται πάνω απο την ..”. Θα σταλεί και αυτό για σύγκριση γραφικού χαρακτήρα και αποκρυπτογράφηση. Τα αποτελέσματα αναμένονται.

Την ίδια ώρα, τα ειδικά ραντάρ της αστυνομίας συνέλαβαν στην ευρύτερη περιοχή, “περιεργα” ιπτάμενα τετράποδα με κέρατα. Πιθανότατα ήταν συνεργοί του ευσωμου κυρίου με τα κόκκινα. Βοηθώντας τον στη διαφυγή, πετώντας με ένα “άγνωστο- γνωστό” όχημα, από ταράτσα σε ταράτσα. Μοναδικό στοιχείο συνδεσης των σημείων αυτων, η ύπαρξη καμιναδας. Αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν για ελάφια και ταράνδους, αλλά κρίνονται ως αναξιόπιστοι και θα περάσουν απο ψυχιατρική εξέταση και ηλεκτροσόκ. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Ένα άλλο κομμάτι της έρευνας που συνεχίζεται, αφορά το κλεμμένο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο “Βασίλης” ή “Κάρολος” ή “Κλάους”. Όπως διαπίστωσαν οι Αρχές, το αυτοκίνητο ήταν μια θωρακισμενη μερσεντες, (αυτήν που δεν ονειρεύτηκε πότες) μοντέλο του 1993, γνωστού τραγουδιστή της τότε εποχής, με το κωδικό όνομα “Δάκης”.

Ο τραγουδιστής δεν θέλησε να κάνει τις δηλώσεις, όπου του υπόδειξαν οι Αξιωματικοί της Ασφάλειας για το περίεργο περιστατικό, καταδικάζοντας την βία των καταπιεσμένων. Ήδη πάει ταξιδι, για φιλική ανάκριση σε απομακρυσμενο νησί του Αιγαίου με τα έξοδα πληρωμένα.

Στην απόφαση αυτή, οδηγήθηκαν οι Αρχές, γιατί σύμφωνα και με τα αρχεία της υπηρεσίας πληροφοριών, είχαν εντοπιστεί υπολείμματα RNA, που ταυτιζονται με μια επίθεση πρωτοφανής για την τότε εποχή της δεκαετίας του 90, με επικίνδυνο “τσάι με λεμόνι”, σε μπαλκόνι κρατικής υπηρεσιας.

Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν ότι ο τραγουδοποιός θεωρείται ο “γονέας Γ” της κίνησης σε ταράτσες, μετά από τις επίθεσεις στο μπαλκονι, με τσάι και λεμόνι.

Η γνωστή επιτυχία του εν λόγω άσματος, δεν θεωρείται τυχαία. Η σύνδεση μέσω της ομοιοκαταληξίας είναι προφανές, με το γνωστό σύνθημα “μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι” του αντιεξουσιαστικού, γηπεδικου, μαθητικού, εργατικού, φοιτητικού, κοινωνικού, αντικοινωνικού χωρου. Οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς… προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ο κύριος με τα κόκκινα εθεάθη σε γνωστό εμπορικό πολυκατάστημα και security άνοιξαν πυρ με πλαστικές σφαίρες. Οι έρευνες συνεχίζονται… Χριστούγεννα και Υπακοή τέλος. Ζωή μαγική.

Και παρακάτω ακολουθεί η συλλογική απάντηση.

Από: oi_katalipseis_mas_tha_ftasoun_sto_feggari@revolt.gr
Προς: Επιτροπή Επιστημονικής Φαντασίας Υπουργείου Τάξης & Ασφάλειας
Θέμα: Απάντηση για τις δημοσιεύσεις σχετικά με την ταινία μικρού μήκους «Ο κλέφτης με τα τρικάκια” – παραγωγής ΕΛ.ΑΣ. και σκηνοθεσίας Media

Ηλίθιοι ρουφιάνοι #2,

Σε απάντηση των αστυνομικών ρεπορτάζ για την καταδίωξη κλεμμένης μερσεντές με αντιεξουσιαστικό υλικό γνωστής κατάληψης στο Χαϊδάρι που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες (το 2ο ρεπορτάζ στοχοποίησης μέσα στην ίδια εβδομάδα), παρακαλούμε, την επόμενη φορά που θα θελήσετε να δημιουργήσετε κλίμα στοχοποίησης ενάντια στην δική μας ή οποιαδήποτε άλλη κατάληψη, να επενδύσετε λίγο παραπάνω στους σεναριογράφους σας. Το brain drain από ό,τι φαίνεται έχει πλήξει ιδιαίτερα τον κλάδο του αστυνομικού ρεπορτάζ και των εντολέων του, καθώς το μόνο προϊόν που παράγει πλέον είναι κακέκτυπα ριμέικ παλιών σεναρίων συνομωσίας.

Όπως λίγες μέρες νωρίτερα που οι κατασκευασμένες ειδήσεις για ορμητήρια μόνο γέλιο μπορούσαν να προκαλέσουν και σε εμάς και σε όσους γείτονες μας ξέρουν 9 χρόνια τώρα στο Χαϊδάρι, έτσι και τώρα τα κατασκευασμένα στοιχεία για σύνδεση της κατάληψης με την κλεμμένη μερσεντές πάνω στο εύρημα των δύο τρικακιών (!) μόνο απογοήτευση μπορούν να προκαλέσουν. Είναι πραγματικά θλιβερό να προσπαθείτε να γράψετε ένα σενάριο τρόμου και να καταλήγετε σε μία παρωδία.

Και τελικά, είναι παραπάνω από θλιβερό το να προσπαθείτε να αποπολιτικοποιήσετε τις καταλήψεις συνδέοντάς μας με την έννοια της μη νομιμότητας, για να αποκτήσετε την κοινωνική συναίνεση στα κατασταλτικά σας σχέδια. Οι παλιότεροι προκάτοχοί σας – που τόσο τους αναπολείτε – είχαν τουλάχιστον την ευθύτητα να ποινικοποιούν την πολιτική με ιδιώνυμα. Εσείς, απλά κακέκτυπα, με έλλειψη φαντασίας.

Παρακάτω μπορείς να ρίξεις μια ματιά…

http://online.anyflip.com/loab/cdfg/mobile/index.html