Antifa LIVE Σάββατο 29 Οκτώβρη στη κατάληψη Παπουτσάδικο

Σάββατο 29 Οκτώβρη, 21:00
antifa LIVE / πολιτικής στήριξης της κατάληψης Παπουτσάδικο
Sole&dj Pain/ Παράξενος /Te Pavarurit /TNT (Rationalistas)


live

 

… Οι καταλήψεις, την ίδια στιγμή που γεμάτες γενναιοδωρία ανοίγουν τις πόρτες τους και την καρδιά τους για να αγκαλιάσουν τους περισσότερο ή λιγότερο ορκισμένους εχθρούς αυτού του σάπιου κόσμου, βρίσκονται διαρκώς εκτεθειμένες σε κάθε λογής κακόβουλες επιθέσεις.

       Κι αν η απειλή μπάτσων και ρουφιάνων, φασιστών και παρακρατικών αποτελούν πια κομμάτι της γνώριμης νόρμας κάθε κατειλημμένου χώρου, στο πλάι της πάντα υπάρχει εκείνη του ιδιοκτήτη: του πανεπιστημίου, του δημόσιου οργανισμού, του μεμονωμένου νοικοκύρη που προτιμώντας ένα ερειπωμένο κτίριο από ένα χώρο ζωής, κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κάνουν το βίο των καταληψιών αβίωτο.
       Ένας πόλεμος χαμηλής ή υψηλότερης έντασης που όταν δε σημαίνει την άμεση καταστολή της κατάληψης, μεταφράζεται σε καταγγελίες, αγωγές, και μηνύσεις που παρεμποδίζουν τη λειτουργία του χώρου.
       Η κατάληψη Παπουτσάδικο βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τέτοια επίθεση που αφορά την ηλεκτροδότηση του κτιρίου και αυτό το live είναι μία από τις πολλές προσπάθειες που γίνονται από συντρόφους και συντρόφισσες για να καλυφθούν κάποιες από τις ανάγκες του χώρου.
Το Παπουτσάδικο δεν είναι απλά ντουβάρια,είναι ζωντανό κομμάτι των καθημερινών μας αγώνων -και θα είμαστε εκεί να το υπερασπιστούμε.
..
http://www.antifalive.gr/2016/10/29-antifa-live-vol-19.html