Νοέ 232017
 
Το punkhurst mutants show παρουσιάζει 
    queer punx arise LIVE

Nuclear Family (political-pop – Berlin)

Bitchy 101 (pop-punk -Salonica)

MAYR (genderfuck electropunk – Vienna)

MS MUTT (expmtl noise – Vienna)

ενάντια στα έμφυλα δεσμά

καμία μόνη της απέναντι στη πατριαρχία
συμπεριφορες: τρανσοφοβικές/ρατσιστικές/ομοφοβικές/
                 σεξιστικές/ματσό  θα παίρνουν πόδι

Ακολουθεί το κείμενο παρουσίασης απο τη σελιδά  http://www.punkhurst.xyz/

Το punkhurst mutants show είναι μία αυτοοργανωμένη δομή που σκοπό έχει να δημιουργήσει συναυλιακές στιγμές (και όχι μόνο) με φόντο το κουήρ, τον φεμινισμό, τον αντιφασισμό, ενάντια σε κάθε είδους εξουσία. Οι στόχοι μας είναι μπόλικοι και επικεντρώνονται στη μουσική. Παραδείγματα: Η ύπαρξη διάφορων υποκειμένων που δε χωράνε στο αντρικό πρότυπο και που χρησιμοποιούν δικά τους εργαλεία για να εκφραστούν.  Continue reading »

Νοέ 212017
 

Παρεμβάσεις για το ζήτημα της πετρελαιοκηλίδας στο Σαρωνικό, μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου Αγιά Ζώνη ΙΙ της FOS Petroleum ιδιοκτησίας Θ.Κουντούρη που μόλυνε το Σαρωνικό με περισσότερους από 2500 τόνους μαζούτ, πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα σε πολλές περιοχές του Πειραιά και της Αθήνας, με μοιράσματα χιλιάδων κειμένων, τρικάκια, πανό και αναγραφή συνθημάτων. Ενώ πραγματοποιηθήκαν και 2 διασυλλογικές παρεμβάσεις, η πρώτη στις 26/10 στο κέντρο του Πειραιά με αναγραφή συνθημάτων στο παράρτημα του Υπουργείου Ναυτιλίας (Διεύθυνση Επιθεώρησης Πλοίων) στο Πασαλιμάνι (περισσότερα εδώ ) και η δεύτερη στις 4/11 στο Πέραμα με αναγραφή συνθημάτων στο κτίριο της FOS PETROLEUM αλλά και στο λακέδικο εργοδοτικό σωματείο της χ.α. «Άγιος Νικόλαος», στα τσιράκια των εφοπλιστών: περισσότερα εδώ.

Ακολουθεί η αφίσα των παρεμβάσεων και το κείμενο:

το κείμενο της παρέμβασης και σε pdf εδώ

Νοέ 212017
 

ΤΡΙΤΗ 21 Νοέμβρη 21:00

και δυο λόγια για το αυτοργανωμένο χώρο, έκφρασης, αλληλεγγύης και σύγκρουσης στη Νίκαια

για την π Ⓐ ρ ο δ ο

Ο χώρος θα είναι ανοιχτός για εκδηλώσεις πολιτικού,  κοινωνικού, πολιτιστικού χαρακτήρα (συζητήσεις, μαθήματα αυτομόρφωσης, προβολές ταινιών, συλλογικές κουζίνες, καφενεία, πάρτι )και ανοίχτος σε πρωτοβουλίες οι οποίες θα αποφασίζονται από κοινού, με βάση τις οριζόντιες ισότιμες σχέσεις και ενάντια σε ιεραρχικές δομές, ειδικούς και αυθεντίες.

Ο χώρος  λειτουργεί με αντιεμπορευματικά χαρακτηριστικά, μακριά και ενάντια σε λογικές κατανάλωσης  και αντιτίμων.

Τα έξοδα θα καλύπτονται-πάντα με σεβασμό στις προσωπικές ανάγκες και δυνατότητες-απ’ την ελεύθερη συνεισφορά όλων εμάς.

Όταν οι καιροί προτάσσουν την γενικευμένη σιωπή, την ανάθεση, την παραίτηση και την λήθη εμείς συνεχίζουμε να ενισχύουμε τους όρους της συλλογικής μας αντεπίθεσης.

Το πάθος μας για ζωή, θα σαρώσει τη λύσσα τους για κυριαρχία

Για τα περαιτέρω, μια βόλτα απο εδώ http://parodos.espivblogs.net είναι αναγκαία…

 

Νοέ 072017
 

με τους:

  • Sardanapalm Death
  • ΟΥΣΤ!
  • Αντίστροφη Μέτρηση
  • Discordance

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στην προσπάθεια δημιουργίας πανελλαδικού δικτύου συλλογικοτήτων/δομών/υποδομών με σκοπό την προώθηση και στήριξη της αυτοοργανωμένης & αντιεμπορευματικής έκφρασης.

css.php