Οκτ 262016
 

Τα mpc μας , δίνουν το ρυθμό…
Και τα μπουζούκια βγάζουν τον νταλκά μας..
Κάποιοι μας θέλουνε στα σκοτεινά..
Μα δεν υπολόγισαν τη γειτονιά μας..

Ρεμπετοχιπχοπ JAM vol.3
reb

Τα έσοδα από το μπαρ,θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση

της κατάληψης Παπουτσάδικο , με σκοπό τη ρευματοδότηση του κτιρίου.

Τρίτη 1 Νοέμβρη 2016
Ρεμπετοχιπχοπ Jam vol.3
Απο τις 20:30 και μετά…

Οκτ 202016
 
Σάββατο 29 Οκτώβρη, 21:00
antifa LIVE / πολιτικής στήριξης της κατάληψης Παπουτσάδικο
Sole&dj Pain/ Παράξενος /Te Pavarurit /TNT (Rationalistas)


live

 

… Οι καταλήψεις, την ίδια στιγμή που γεμάτες γενναιοδωρία ανοίγουν τις πόρτες τους και την καρδιά τους για να αγκαλιάσουν τους περισσότερο ή λιγότερο ορκισμένους εχθρούς αυτού του σάπιου κόσμου, βρίσκονται διαρκώς εκτεθειμένες σε κάθε λογής κακόβουλες επιθέσεις.

       Κι αν η απειλή μπάτσων και ρουφιάνων, φασιστών και παρακρατικών αποτελούν πια κομμάτι της γνώριμης νόρμας κάθε κατειλημμένου χώρου, στο πλάι της πάντα υπάρχει εκείνη του ιδιοκτήτη: του πανεπιστημίου, του δημόσιου οργανισμού, του μεμονωμένου νοικοκύρη που προτιμώντας ένα ερειπωμένο κτίριο από ένα χώρο ζωής, κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κάνουν το βίο των καταληψιών αβίωτο.
       Ένας πόλεμος χαμηλής ή υψηλότερης έντασης που όταν δε σημαίνει την άμεση καταστολή της κατάληψης, μεταφράζεται σε καταγγελίες, αγωγές, και μηνύσεις που παρεμποδίζουν τη λειτουργία του χώρου.
       Η κατάληψη Παπουτσάδικο βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τέτοια επίθεση που αφορά την ηλεκτροδότηση του κτιρίου και αυτό το live είναι μία από τις πολλές προσπάθειες που γίνονται από συντρόφους και συντρόφισσες για να καλυφθούν κάποιες από τις ανάγκες του χώρου.
Το Παπουτσάδικο δεν είναι απλά ντουβάρια,είναι ζωντανό κομμάτι των καθημερινών μας αγώνων -και θα είμαστε εκεί να το υπερασπιστούμε.
..
http://www.antifalive.gr/2016/10/29-antifa-live-vol-19.html

 

Οκτ 182016
 

Το Σάββατο 15/10, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στο φεστιβάλ nefele στην Καλών Τεχνών. Το φεστιβάλ διοργανώθηκε από την Μ.Κ.Ο. «ΕΔΡΑ» (ή Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» όπως επισήμως ονομάζεται) με γενικό στόχο – όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα τους – «την ενίσχυση της καλλιτεχνικής δημιουργίας που συνδέεται με τη Ψυχική Υγεία, επιδιώκοντας τη διεύρυνση των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων προς όφελος των καλλιτεχνών, τον εμπλουτισμό των θεραπευτικών διαδικασιών  και την αντιμετώπιση του στίγματος προς όφελος των πασχόντων και της κοινωνία ως συνόλου».

Καθώς όμως το κείμενο καλωσορίσματος του φεστιβάλ ήταν γραμμένο στη γλώσσα του «κερδοσκοπικού ανθρωπισμού», αποφασίσαμε να το «μεταφράσουμε» και να το μοιράσουμε στο φεστιβάλ.

nefele-%ce%b13-%cf%872

Στον χώρο του φεστιβάλ πετάχτηκαν και τα παρακάτω τρικάκια:

%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba %cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba2

 

 

 

 

 

σαλταρισμένοι & σαλταρισμένες από την κατάληψη Παπουτσάδικο

css.php