Οκτ 172015
 

 

Οκτ 082015
 

rock 'n roll kafeneioΗ ομάδα “So Watt”, δημιουργήθηκε από την διαχειριστική συνέλευση της κατάληψης Παπουτσάδικο με σκοπό να ασχοληθεί με τα ζητήματα αντι-κουλτούρας (συναυλίες, θεατρικά δρώμενα κ.α.). Στην ομάδα συμμετέχουν ομάδες, άτομα και γκρουπ σε συνεννόηση πάντα με την συνέλευση της κατάληψης.

Εδώ δεν υπάρχουν ρόλοι. Ο ένας μαθαίνει απ΄ τον άλλο και στεκόμαστε όλοι πλάι. Ότι κάνουμε το στήνουμε όλοι μαζί, ενάντια στους όρους του θεάματος και του εμπορεύματος. Συνέλευση πριν την εκδήλωση για την οργάνωση και γνωριμία με το κόσμο, ραντεβού στήσιμο συναυλίας, μάζεμα, κλείσιμο. Δεν υπάρχει δρώμενο για το δρώμενο και απλά για να περάσουμε καλά ο καθένας ατομικά. Όλα γίνονται για ένα σκοπό, με μια στόχευση ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Ενάντια στις μεσολαβήσεις των ΜΜΕ, ενάντια στον οργανωμένο και ανοργάνωτο καθημερινό φασισμό, στα αφεντικά και τα κόμματα. Είχαμε και έχουμε ως καθήκον να προάγουμε την αυτοοργάνωση και να αναδείξουμε αντισεξιστικά, αντικαπιταλιστικά και αντιφασιστικά περιεχόμενα.

Οκτ 052015
 

Για 4η χρονιά το “προπονητήριο” της κατάληψης Παπουτσάδικο συνεχίζει τη λειτουργία του. Το “προπονητήριο” είναι ένα αυτοοργανωμένο εγχείρημα που στέκεται ενάντια σε λογικές εμπορευματοποίησης και προτάσει την ενασχόληση με το σώμα με όρους συλλογικούς, ενάντια σε ρόλους, σε σχέσεις ανταγωνισμού και ατομικισμού και κάθε είδους διαχωρισμό. Δημιουργούμε αδιαμεσολάβητες και ανιδιοτελείς σχέσεις και διαχειριζόμαστε από κοινού τον χώρο και τις ανάγκες του. Καλούμε όποιον/α κατέχει οποιαδήποτε γνώση που σχετίζεται με το σώμα και όποιον/α επιθυμεί να ασχοληθεί με το σώμα του με τους όρους του αυτομορφωτικού εγχειρήματος, να συμμετάσχει και να συνδιαμορφώσει στις ήδη υπάρχουσες δραστηριότητες ή να δημιουργήσουμε από κοινού καινούριες.

Για να επικοινωνήσει κανείς με την ομάδα του “προπονητηρίου” μπορεί να το κάνει ηλεκτρονικά στη διεύθυνση proponhthrio.papouts@yahoo.gr ή με τη φυσική του παρουσία στη διαχειριστική συνέλευση της κατάληψης, κάθε Δευτέρα στις 19:30 (ακριβώς).

(ακολουθεί το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων για τον Οκτώβρη)

προπονητήριο 2015 β

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* οποιαδήποτε μεταβολή στο πρόγραμμα θα ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα της κατάληψης

css.php