Μηνιαία αρχεία: Οκτώβριος 2015

7 άρθρα

Κυριακή 18/10 – Rock ‘n’ Roll Καφενείο από την ομάδα So Watt

rock 'n roll kafeneioΗ ομάδα “So Watt”, δημιουργήθηκε από την διαχειριστική συνέλευση της κατάληψης Παπουτσάδικο με σκοπό να ασχοληθεί με τα ζητήματα αντι-κουλτούρας (συναυλίες, θεατρικά δρώμενα κ.α.). Στην ομάδα συμμετέχουν ομάδες, άτομα και γκρουπ σε συνεννόηση πάντα με την συνέλευση της κατάληψης.

Εδώ δεν υπάρχουν ρόλοι. Ο ένας μαθαίνει απ΄ τον άλλο και στεκόμαστε όλοι πλάι. Ότι κάνουμε το στήνουμε όλοι μαζί, ενάντια στους όρους του θεάματος και του εμπορεύματος. Συνέλευση πριν την εκδήλωση για την οργάνωση και γνωριμία με το κόσμο, ραντεβού στήσιμο συναυλίας, μάζεμα, κλείσιμο. Δεν υπάρχει δρώμενο για το δρώμενο και απλά για να περάσουμε καλά ο καθένας ατομικά. Όλα γίνονται για ένα σκοπό, με μια στόχευση ανάλογα με τις ανάγκες μας.

Ενάντια στις μεσολαβήσεις των ΜΜΕ, ενάντια στον οργανωμένο και ανοργάνωτο καθημερινό φασισμό, στα αφεντικά και τα κόμματα. Είχαμε και έχουμε ως καθήκον να προάγουμε την αυτοοργάνωση και να αναδείξουμε αντισεξιστικά, αντικαπιταλιστικά και αντιφασιστικά περιεχόμενα.