Μηνιαία αρχεία: Απρίλιος 2016

6 άρθρα

Fanzin: Σελίδα 2 – Συμβουλές επιβίωσης στο κόσμο των «free press»-«εναλλακτικών» – Show the Way

symvoules free press

*To παραπάνω κείμενο τυπώθηκε σε αφίσα και κολλήθηκε σε διάφορα σημεία και υπάρχει σαν κείμενο στο Παπουτσάδικο.

————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Συμβουλές επιβίωσης στο κόσμο των “free press” – “εναλλακτικών” – “μεταμοντέρων”

Οι free press φυλλάδες, είναι χάλια. Οκ λίγο υπεβολικό είναι αυτο.  Κάποιες απο αυτές είναι χάλια, αν δεν είσαι πολύ βλαμμένος, πολυ φτιαγμένος απο το lifestyle και πολυ πορωμένος με την “εικόνα” σου και το “θέαμα”.

Όμως ο κόσμος που θα συναντήσεις στο “κόσμο των free press” είναι ωραίος. Ωραίος εμφανισιακά, προσεγμένος, ακολουθεί πιστά τις επιταγές της μόδας, και τις εξαργυρώνει με τις “κοινωνικές σχέσεις”, τύπου, “το πιο in bar της πόλης”, “πως να τη πέφτεις στους μέλλοντες ερωτικούς συντρόφους”, “manual συμπεριφορών για κάθε γούστο”.

Αλλά “απο έξω κούκλος και κούκλά”, και “απο μέσα πανούκλα”, ένα πράμα. Εντάξει, υπερβολή αυτό.                                                                                                                                                                                                                    Δεν είναι και όλοι και όλες έτσι; Αλλά πως γίνεται να εκφράζεσαι μέσα στην επιτομή του lifestyle, σε καιρούς τέτοιους;

Παλαιότερα οι free press φυλάδες, κυκλοφορούσαν μια φορά τη βδομάδα στα stands, σε μετρο, σε καφετέριες και σε επιλεγμένα σημεία. Τελευταία όμως, με το διαδίκτυο, ο κύκλος αυτος μεγαλώνει. Επειδή λοιπόν είναι πιθανό – ακόμα και αν δεν ανήκεις στο “χώρο” των free press, και του εναλλακτισμού– να βρεθείς στη δίνη της ιδεολογίας που πλασάρουν, ή σε κάποιο event που διοργανώνουν οι ίδιες, ή απλά είναι χορηγοί επικοινωνίας ή ξεφτίλας, αυτές είναι μερικές αλήθειες, που καλό θα είναι να τις σκεφτείς, να τις φιλτράρεις, για να μπορέσει να επιβιώσει η νοημοσύνη μας.

Και για να σε προλάβω. Γιατι έχεις μάθει να σκέφτεσαι γρήγορα και πρόχειρα. Νούμερο ένα συμβουλή. Μη το κάνεις αυτό. Είναι μια μαλακία. Αλλά σόρρυ, ξέχασα, το λεξιλόγιο στο κόσμο τoυ lifestyle πρέπει να είναι “καθωςπρέπει”.

Eπίσης, απαγορεύεται ρητά, στο φανταχτερό κόσμο των free press, οι λέξεις “δουλεύω”, “τάξη”, “καπιταλισμός” και όλα τα παράγωγά τους. Για συζητήσεις πάνω σε τέτοια θέματα, μόνο ότι έχει παίξει η τηλεόραση και αυτά δύσκολα. Είναι ντεμοντέ και ντεκαβλέ, ρε παιδάκι μου. Αν παρόλαυτα, σε πιάσαν οι ευαισθησίες και θές να τα θίξεις, τότε απαλά. Aπαλά, επιδερμικά και φιλάνθρωπα, όπως σου ταιριάζει.

Αν πετύχεις, σερβιτόρους, barwomen, παιδιά που δουλεύουν εκει γύρω, δεν το κάνουν για τη “φάση”. Μη τους ταυτίσεις, μέ τους πρεζάκηδες του lifestyle. Μπι κέρφουλ. Έχουν να πληρώσουν νοίκι, δεη, νερο, τηλέφωνο, να πάνε σουπερ και λαϊκή. Μπι κέρφουλ και σεβασμό. (ιδιάτερα, αν εσύ δούλευες πιο πριν και σχόλασες απο τη δουλειά). Βάλε τον εαυτό σου για λίγο στη θέση τους. Από την ίδια μεριά είσαι. Γάμα τα highλίκια και σκέψου.

Αν πας σε κάποιο event που γίνεται είτε σε “καλό” είτε σε “alternative” μαγαζί, ψάξε να βρεις τις διαφορες. Η μοναξιά κυριαρχει και στα δυο. Και όσο είναι προυπόθεση για να περάσεις “καλά”, τα ξύδια, τα “έτσι” και τα “αλλιώς”, τόσο οι φίλοι, οι έρωτες, οι κουβέντες πάνε περίπατο για μετά το hangover σου. Και η ζωή τσουλάει… Και τσουλάει αργά…

Συμβιβάσου με την ιδέα οτι δεν θα περάσεις καλά, δεν θα θυμάσαι και πολλά, γιατι δεν έγινε τίποτα. Αυτό είναι το “θέαμα”, το τίποτα που σου γαργαλάει το μυαλό.

Βάλε τη μουράτη κολώνια, που μαγνητίζει μύτες, και θα νιώθεις, όπως στη διαφήμιση, μοναδική, μοναδικός, εσύ, και κανένας άλλος και καμία άλλη… Η μπόχα, όμως, του μυαλού, δεν αρωματίζεται και βρωμάει από τα πρώτα λεπτά της κουβέντας. Ο εξαερισμός αερίζει μόνο το χώρο, με ό,τι συνεπάγεται αυτο για το μυαλό σου…

Πάρε μαζί σου τη πιστωτική, λεφτά, και μη ξεχνάς ποτέ, το θέμα είναι το “φαίνεσθαι” για σένα. Έτσι δεν είναι; Η “εικόνα” σου. Αυτό σε νοιάζει, οπότε αν δεν έχεις μια, μην αγχωνεσαι. Υπάρχουν χίλιες και μια δικαιολογίες, “ξεχασα το πορτοφόλι”, και τα λοιπά.. Μη πείς “δεν παίζει φράγκο”, και ας είναι αλήθεια, γιατί μη ξεχνας είσαι πελάτης, και πελάτης χωρις να αγοράζει, είναι άχρηστος, περισσεύει…

Πάρε μαζί ένα μπουκαλάκι με κρασί, ή τσίπουρο, ή ούζο με φράουλα, μαζί σου. Τα ποτά στα μαγαζιά είναι ακριβά.

Μην έχεις φάει πριν. Στάνταρ θα σε κεράσουν “καναπεδάκια” , ή brunches. Ή καλύτερα φάε. Δεν χορταίνεις με αυτες τις μαλακίες.

Σπιτικό φαγητό, ή σουβλάκια. Δεν υπάρχει καλύτερο.

Δεν χρειάζεται να ξέρεις ονόματα. Ένα “μαν”, “ρε συυ” φτάνει.

SOS προσωπικότητες: (δες ΤV, πιο ειδικά mtv ή mad, και ας βαριέσαι τις μαλακίες που παίζουν συνέχεια).

Πρόλαβε να διαβάσεις στα πεταχτά, τις στήλες των free press, και τις δυο πρώτες ειδήσεις. Μπορεί να πάει η κουβέντα εκει, και δεν πρέπει να δείξεις οτι ζείς στο “κουτάκι” σου. Δεν πειράζει αν δεν καταλάβεις τι έγινε. Έτσι είναι αυτα στα free press – enallaktika περιοδικά, σήμερα λένε αυτο, αυριο λένε το άλλο. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε… Τουρλου τουρλου το γιαουρτλού, και στου χαζού το σπιτι μη μιλάς, το μυαλό έγινε κιμάς.

Απομνημόνευσε τις “10 καλύτερες ατάκες για μια δύσκολη στιγμη”. Άρθρο, που παίζει σε όλα τα free press. Στα δύσκολα, πέταξέ μια απο αυτές. Στα δύσκολα όμως, γιατί τις ξέρουν όλες απ’εξω. Γκέγκε;

Ακόμα και αν δεν έχεις πάει ποτέ Μύκονο, Πάρο, Ικαρία, Γαύδο. Πες ότι έχεις πάει.

Πρόσεχε τι λες και σε ποιόν. Ή καλύτερα άστο. Πες οτι να ‘ναι.

Αν έρθει κάποιος και σου πει, ότι σε έχω δει και σε εκείνο το event, και σου πιάσει τη κουβέντα, δεν σημαίνει οτι σου τη πέφτει. Θέλει απλά λίγη προσοχή και να σου πει οτι ήταν εκεί.. Αυτό μόνο. Μη νομίζεις…

Το gossip ξεπερνά το επίπεδο Τατιάνα. Είναι ένας καλός λόγος για να περάσεις απαρτήρητος.

Αποδέξου ότι κανείς δεν θα σε φλερτάρει γιατί όλοι τσακώνονται για το gossip της Τατιάνας.

Την πρώτη κίνηση παίζει να στην κάνει η γυναίκα. Μην κομπλάρεις. Εδω όλα ειναι “εναλλακτικά”. Eπειδή έτσι προστάζει το lifestyle.

Αν σου ζητήσουν να γίνεται φίλοι στο foubou, δεν σημαίνει ότι θέλουν να σε καλέσουν σε ραντεβού, απλά έχει βαρεθεί τους ήδη υπάρχοντες “friends” στο προφίλ.

Μην πεις κακή κουβέντα για την Σώτη Τριανταφύλλου, το Μποκλάνο, το Κανάκη, το “Σκάι”, τη “Greenpeace”, το δήμο Αθηναίων, και τα υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας. Τα “κατακάθια” τα έχουν για “θεούς”.

Απαγορευμένες λέξεις: Σκατά, Πλαστικές επεμβάσεις, στα δεντράκια μου, ευρώ.

Πρόσεξε το λεξιλόγιό σου. Ποτέ μην πεις “χλεχλέδες”. Πάντα “ο κύκλος μου”. Για να δείξεις insider.

Μην τολμήσεις και πετάξεις κάτω σκουπιδάκι. Μη τολμήσεις και ΔΕΝ δείξεις οικολογικές ευαισθησίες. Είναι “must”. Μάθε όλα τα οικολογικά ζητήματα που παίζουν, και τις ΜΚΟ που απασχολούνται με αυτά. Το ξέρω, ότι είναι το πιο δύσκολο κεφάλαιο. Αλλά η οικολογική ευαισθησία είναι μες στο τοπ 5, των “ευαίσθητων” – “εναλλακτικών” – “free press” κόσμων. Και όπως όλες οι ευαισθησίες, πάνε πάντα με βάση το άτομο. “Μη πετάς το πλαστικο κάτω”, λες και θα πάει στη παράταση η καταστροφή του περιβάλλοντος. Λες και το καινουριο super ντούπερ ποδήλατο απο κράμα μετάλλων, όπου για να γίνει η εξόρυξη, για να επεξεργαστει και για να φτάσει στη μορφή που το καβαλάς, δεν έχει μολύνει το Περιβάλλον Σου;;;

Πρέπει να ξέρεις τους στίχους απο τις Μέλισσες απ’ έξω. Τι εννοείς δεν ξέρεις ποιοι είναι οι Μέλισσες;

Μην τολμήσεις να ζητήσεις από τον dj να παίξει rap. Θα σου βάλει παφ ντάντι και θα στο αφιερώσει.

Μην μείνεις μέχρι το τέλος. Δεν λέει. Απλά τελειώνει και ο καθένας πάει σπίτι του.

(το κείμενο αυτό είναι μια “απάντηση”, σε κείμενο που κυκλοφορεί σε “εναλλακτική μεταμοντέρνα σελίδα” δεν είναι αφορμη…οι αιτίες είναι εδώ…όπως και οι εχθροί μας…)

Show the way

fanzin

Σελίδα Fanzin

Υπόγειος Ήχος: Τρίτη 26 Απρίλη – Dj set στο Πατινάζ (Μπαρουτάδικο)

Το τσιμέντο μας πνίγει,Τα φράγκα μας βρωμάνε,
Στις πλατείες και στα πάρκα ανασαίνουμε….

Για την υπεράσπιση του Πατινάζ
για την υπεράσπιση των ζωών μας…

Τρίτη 26 Απρίλη 20:30
Στο Μπαρουτάδικο, στο Πατινάζ
(Μυκηνών & Εδέσσης – Αιγάλεω) 

PATINAZ

 

 

ακολουθεί κείμενο απο το  Σινιάλο

————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Κάτω τα χέρια από το Πατινάζ… επ’ άπειρον

Μετά από την αποτυχία κάθε προσπάθειας της δημοτικής αρχής να ξεκινήσει το έργο του βρεφονηπιακού σταθμού μέσα στο Μπαρουτάδικο, στον χώρο του Πατινάζ, η κατάσταση έδινε την εντύπωση ότι οδεύει σε μια εναλλακτική λύση. Όλα ξεκαθαρίστηκαν, ωστόσο, όταν πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκαν τα 18 “μεγάλα” έργα που θα… αλλάξουν το Αιγάλεω και μέσα σε αυτά βρίσκεται κι αυτό της “βιοκλιματικής μελέτης του 5ου βρεφονηπιακού σταθμού”.  Ο 5ος Β/Ν σταθμός δεν υπάρχει αλλά η βιοκλιματική του μελέτη επαναφέρει προφανώς μια οικολογικοφανή προσθήκη στα ήδη υπάρχοντα σχέδια, ως περιβαλλοντικός εξωραϊσμός των τόνων τσιμέντου που θα καταπλακώσουν το χώρο του Πατινάζ.

Το ανεκδιήγητο αυτό έργο ευθύς εξαρχής – τον Φλεβάρη του 2012- υποστηρίζεται από όλες -πλην μιας στις μέρες μας- τις δημοτικές παρατάξεις στο Αιγάλεω δίνοντας την εντύπωση μιας συντριπτικής κοινωνικής συναίνεσης των κατοίκων της περιοχής. Η συναίνεση αυτή αναδείχτηκε μέσα στα χρόνια ως κατασκευασμένη από το δημοτικό διευθυντήριο αφού ελάχιστοι -κι αυτοί είτε ως εντεταλμένοι είτε ως προϊόν εκβιασμού- υπερασπίστηκαν  το “λαϊκό” και “κοινωφελές” αυτό έργο σε κάθε απόπειρα έγκλησής τους. Αντιθέτως, η αντίσταση στην κατασκευή του έργου ήταν ισχυρή και επίμονη παρά τις δημαγωγίες, τις λοιδορίες και τα ρόπαλα των ΜΑΤ.Το έργο αυτό εμφανίζεται λοιπόν και πάλι “από το παράθυρο” των νέων επιδοτήσεων των ΕΣΠΑ ενώ έχει πεταχτεί έξω από την πόρτα του Πατινάζ. Κανείς δεν μπορεί να δηλώνει ανυποψίαστος όταν υπάρχει επιμονή για την κατασκευή ενός τσιμεντένιου κτιρίου μέσα στο Άλσος για μια χρήση που θα αδυνατεί να εξυπηρετήσει αφού οι γονείς πληρώνουν ακόμη και τα χαρτιά υγείας των παιδικών σταθμών και σκουπιδιάρικο του δήμου είναι αυτό που διανέμει τα γεύματα στα παιδιά! Σε μια συνθήκη προωθημένου καπιταλισμού δεν πρόκειται να σταθούμε σε ερμηνείες ψυχολογικοποίησης των τοπικών αρχών στη βάση ενός εμμονικού χαρακτήρα επιβολής του έργου. Πάντα υπάρχουν συμφέροντα: τόσο υλικά όσο και σε επίπεδο προνομίων. Κανένα συμφέρον, ωστόσο, δεν μπορεί να κάμψει τη δύναμη των κοινωνικών αντιστάσεων  για την υπεράσπιση της ζωής και του φυσικού της περιβάλλοντος.

Κάτω τα ξερά σας από το Πατινάζ

Το Μπαρουτάδικο τσιμέντο δεν θα γίνει Συνεχίζουμε!

κατάληψη Σινιάλο

———————————————————————————————————————————————————————————————————–

και για να μην ξεχνιόμαστε…. 

το παρακάτω κείμενο είναι του Σεπτέμβρη του 2014 από εμάς “Υπόγειος Ήχος”

-ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ-

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ

”Λίγο χρώμα που απόμεινε στο χάος του τσιμέντου ,

θα το υπερασπιστούμε μέχρι την τελευταία μας ανάσα –

αναδάσωση σε κάθε τετραγωνικό που το καλύπτουν με μπετό

εμπλουτίζοντας ταμεία”

Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες για την τσιμεντοποίηση του Μπαρουτάδικου/Πατινάζ από τον πρώην δήμαρχο του Αιγάλεω, ”Καρδαρά” , ο οποίος είχε τη σύσσωμη στήριξη του δημοτικού συμβουλίου , την άγονη προσπάθεια καταστολής των κοινωνικών αγώνων για την υπεράσπιση του Μπαρουτάδικου από εντεταλμένες δυνάμεις των ΜΑΤ και μετά από συνεχείς αγώνες τόσο των κατοίκων της περιοχής αλλά και διάφορων συλλογικοτήτων , έχουμε ως αποτέλεσμα την παραίτηση του εργολάβου που είχε αναλάβει και τελικά – την αναστολή του έργου.

Λίγους μήνες μετά , μια νέα δημοτική αρχή ”αριστερών” πεποιθήσεων , ένας νέος ”καλοθελητής” εργολάβος και άλλοι πρόθυμοι ακόλουθοι των παραπάνω , ανοίγουν πάλι τους ασκούς του Αιόλου για το Μπαρουτάδικο, με απειλές από το νεοεκλεχθέντα δήμαρχο Μπίρμπα, πως θα ενεργοποιήσει κόσμο , φιλικά προσκείμενο προς τη υλοποίηση του έργου – ώστε να έρθει σε αντιπαράθεση – ρήξη με τους κατοίκους και τους υπόλοιπους αγωνιζόμενους που υπερασπίζονται το χώρο.

[Εδώ κάπου γελάμε μόνο στη σκέψη ότι κάποιος Αιγαλιώτης θέλει να κουτσουρευτεί ακόμη πιο πολύ το πάρκο που όλοι μεγαλώσαμε ,αγαπήσαμε, ζήσαμε και εξακολουθούμε]

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ

”παρακαταθήκη για τις νέες γενιές από τσιμέντο χορτάσανε, είσαι μέσα τι λες?

Πάμε να αφήσουμε δομές, ελεύθερες σα χθες, έχουν πληθύνει τόσο πολύ πια οι φυλακές”

Εμείς ως Υπόγειος Ήχος (μουσικοπολιτική HipHop συλλογικότητα) και ως κάτοικοι της περιοχής και των περιοχών γύρω από το Μπαρουτάδικο , δηλώνουμε πως γι’άλλη μια φορά θα ενισχύσουμε τον Αγώνα όλων των αντιστεκόμενων.

απέναντι στο φρικιαστικό και -για την κονόμα μόνο- έργο

απέναντι σε δημάρχους , εργολάβους , μπάτσους

απέναντι σε οποιονδήποτε δέχεται να υποβαθμίσει κάθε κοινωνικής αξίας χώρο

απέναντι σε αυτούς που θέλουν να καταστρέψουν λίγο-λίγο το πάρκο που μεγαλώσαμε και μας έκανε να αγαπήσουμε την κάθε στιγμή.

Ήμασταν , είμαστε και θα είμαστε διαμετρικά αντίθετοι μαζί σας. Μέχρι οι αγώνες και οι φωνές μας να στοιχειώσουν κάθε πάρκο , κάθε πλατεία και τις ίδιες τις ζωές σας.

”Δε θα επιτρέψουμε το Μπαρού να φορέσει γκρίζα ενδυμασία

ο εκφοβισμός τους δεν πιάνει – πακέτο

δήμαρχος – εργολάβοι και αστυνομία”

Ο ΠΝΕΥΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ

 

Υπόγειος Ήχος, Σεπτέμβρης 2014

 

Υπόγειος Ήχος: Basketball & Rap in the streets vol.10

227862608_0dc18b7e14_oTρίτη 19 Απρίλη 2016….
Από τις 20:00 και μετά
Στο γήπεδο μπάσκετ Ιερά οδό & Κολοκοτρώνη
(δίπλα στο μετρό Αγία Μαρίνα)

Basketball& Rap in the streets vol.10 ….

Φτάσαμε τα δέκα…
Δεν το γιορτάζουμε…
Απλά κάνουμε μια διαπίστωση..
Ένα απο τα πιο όμορφα που κάνουμε, όλοι και όλες μαζί…
Όχι μόνο ο Υπόγειος Ήχος….
Όσοι και όσες, έρχεστε για μπάσκετ, για άραγμα, για μια μπύρα,
για ένα γειά, για περιέργεια, για να ακούσετε hip hop, για να δείτε φίλους,
για τριποντάκια, για βόλτα, για τη γειτονιά, για ότι γουστάρετε τέλος πάντων….
Για αυτό γουστάρουμε και εμεις….
Και θα συνεχίσουμε να παίζουμε μπάσκετ, να παίζουμε rap, να παίζουμε…
Θα συνεχίσουμε…
Και θα τα πούμε τη Τρίτη 😉

Υ.Γ. και για να μη ξεχνιόμαστε

Το παραπάνω κείμενο είχε “παίξει” στο vol.6…

Υπόγειος Ήχος: Τρίτη 12 Απρίλη- Προβολή “Wholetrain”

Ένα crew τεσσάρων γκραφιτάδων,
οι οποίοι παρακολουθούν τις αξίες, τις ιεραρχίες και τους κώδικες της φάσης του γκράφιτι. 
Τη νύχτα οργανώνουν επιδρομές στους υπόγειους σταθμούς του Μετρό 
με μόνο σκοπό να βάψουν και αφήνοντας πίσω μόνο τις “δημιουργίες ” τους . 
Αλλά, όταν ένα άλλο crew σκάει μύτη στη φάση, 
οι τέσσερις τους αισθάνονται την πρόκληση ,και μια δημιουργική μάχη ξεκινάει. 
Μια μάχη που θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα! 
Συνεχώς στο μεταίχμιο μεταξύ νομιμότητας και παρανομίας. 
Πάντα κυνηγημένοι από το νόμο και ζώντας τη ζωή εως τα άκρα. 
Φιλίες φτιάχνονται και καταστρέφονται. 
Καταλαμβάνοντας χώρο για έκφραση μέσα στο αστικό τοπίο. 
Η ακηδεμονευτη δημιουργικότητα, χωρίς τους περιορισμούς της κοινωνίας 
και το πάθος για να συνεχίσουν…

Τρίτη 12 Απρίλη απο τις 20:30 στο Παπουτσάδικο…
Με ελληνικούς υπότιτλους… 😉 
Θα ακολουθήσει dj set…. 

Κυριακή 10/4 η SoWatt? στη/με την Κατάληψη Vancouver Apartman

Η εμπορευματοποιημένη διασκέδαση, διαχωρισμένη από την πραγματική ζωή μοιάζει σαν ένα απαραίτητο διάλλειμα από την μιζέρια της ανεργίας, την γκρίνια του αφεντικού, την πίεση της καθημερινότητας μα γεννήθηκε ακριβώς για το αντίθετο, γεννήθηκε για να συνεχίσει να μιλά την γλώσσα του εμπορεύματος και των εξουσιών. Και αυτή όσο μιλά τόσο οργανώνει την δικιά μας σιωπή. Οι μητροπόλεις είναι στοιχειωμένες από αυτήν την συνθήκη. Δεν παίζουν μπάλα όμως σε άδειο γήπεδο. Στις καταλήψεις τα διατάγματα και οι γλώσσες των εξουσιών χάνουν την δύναμή τους και την σημασία τους. Είναι οι χώροι αυτοί που ο διαχωρισμός πολιτικού και κοινωνικού σπάει και με τα κομμάτια του συνθέτει τους όρους της έκρηξης και της υπέρβασης. Τους όρους της επανάστασης. Με αυτή την έννοια λοιπόν:

ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΗΛΙΟΥ ΣΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩMEΝΗ ΠΟΛΗ

vancouver-sowatt-colour-final-low-quallity