Μηνιαία αρχεία: Ιούνιος 2014

4 άρθρα

H Zapatero United στα ημιτελικά του Antifa League – 29 Ιούνη Κάτω Πολυτεχνείο στις 17:00

10325512_647483468666827_8592776799745453257_n

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Κατάληψης Παπουτσάδικο Zapatero United είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους αντιφασίστες φιλάθλους φίλους της οτι προκρίθηκε στα ημιτελικά του Antifa League μετά από συγκλονιστικό αγώνα, που κρίθηκε στα πέναλτυ (2-2 κανονική διάρκεια) με την ομάδα του Ποταμιακού, σήμερα απόγευμα Σαββάτου στο αυτοοργανομένο γήπεδο της κατάληψης Βίλα Ζωγράφου…

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους να στηρίξετε με την αλληλεγγύη σας και το βροντερό παρόν σας την κερκίδα των Παπουτσάδων στον ημιτελικό με αντίπαλο την ομάδα των μηχανικών Los Ingenieros, που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 29/6 στο χώρο του Κάτω Πολυτεχνείου στις 17:00..

Σε περίπτωση νίκης στον ημιτελικό, θα ακολουθήσει ο τελικός της φετινής διοργάνωσης με έναν εκ των Περσινή Κομμούνα, Γνωστοί Άγνωστοι, όπου προφανώς με τη φόρα που θα έχουμε θα σηκώσουμε την αντιφασιστική κούπα..

Σε κάθε περίπτωση νίκης ή νίκης θα ακολουθήσει πάρτυ ενίσχυσης για τα δικαστικά έξοδα διωκόμενου συντρόφου…

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://zapaterosunited.espivblogs.net/

http://antifaleague.espivblogs.net/

 

 Διήμερο Antifa League – Playoffs 2014, 28-29 Ιουνίου

 

10325512_647483468666827_8592776799745453257_n

ΣΤΙΣ 28 & 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ 2o ANTIFA LEAGUE ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΗΜΕΡΟ ΦΩΤΙΑ!

Αναλυτικά,

Σάββατο 28 Ιούνη και ώρα 17:00

-Α’ φάση αγώνων:  Οι προημιτελικοί στη Βίλα Ζωγράφου, όπου θα απολαύσουμε τις ποδοσφαιρικές προσπάθειες των ομάδων για την πρόκριση στους τελικούς.

Και επειδή νηστική κερκίδα δεν φωνάζει… παράλληλα θα υπάρχει

-συλλογική κουζίνα (φέρτε και τίποτα όμως να τρώμε άφοβα!)

και γιατι εκτός απο το να περάσουμε καλά έχουμε κι άλλα, πιο σημαντικά, πάντα στο μυαλό μας θα ακολουθήσει…

-προβολή video για τα γεγονότα στη Βραζιλία

Σας περιμένουμε μετά μουσικής στη βίλα ζωγράφου στις 17.00

για χάρτη πατήστε εδώ

Κυριακή 29 Ιούνη και ώρα 17:00

Τελικοί Antifa League & πάρτυ

Άλλη μια χρονιά Antifa League φτάνει στο τέλος της. Μια χρονιά που μας γέμισε με την χαρά και την ικανοποίηση οτι προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για το ποδοσφαιρο που θέλουμε, μακρια απο τα καπιταλιστικά πρότυπα που έχουν επικρατήσει. Άλλη μια χρονιά που γυρίσαμε τις γειτονιές της Αθήνας , μιλήσαμε με τον κόσμο γελάσαμε και παίξαμε με τα παιδιά. Αλλη μια χρονιά που μοιραστήκαμε τα πιστεύω μας, τις ιδέες μας και το πάθος μας για μια ελεύθερη κοινωνία μαζί με ανθρώπους που μένουν στην πόλη μας. Άλλη μια χρονιά που κάναμε την παρουσία μας αισθητή στα πάρκα και τις πλατείες καθιστώντας τα απαγορευτικά για τα φασιστοειδή.

Πριν όμως κλείσει η αυλαία για φέτος θα αναδείξουμε τον νικητή της αντιφασιστικής λίγκας…

-Β φάση αγώνων: ημιτελικοί και Ο ΤΕΛΙΚΟΣ

και αυτο το ποδοσφαιρικό θέαμα δεν θα μπορούσε παρα να συνοδεύεται με…

-σουβλάκια και μπύρες
οποιος θέλει ας φέρει τα σπρει του

-Θα γίνει γκραφιτι με θέμα το αιματοβαμμένο μουντιαλ

και εννοείται θα γιορτάσουμε το κλείσιμο της σεζόν για φέτος με

-ΠΑΡΤΥ*!!! (κατα τις 21.00)

*Τα έσοδα θα διατεθούν ως ενίσχυση για τα δικαστικά έξοδα του σύντροφου Θ.Σίψα που διώκεται χωρις κανένα στοιχείο για την υπόθεση της Μαρφιν. Η δίωξη του εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες στοχοποιώντας τον αναρχικό/αντιεξουσιαστικό χώρο και αποτελει ξεκάθαρα κρατική σκευωρία.

Για τους ενδιαφερόμενους και ειδικούς, το πρόγραμμα των αγώνων

ΒΙΛΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 28/6 (προημιτελικοί)

αγώνας Α

Los ingenieros vs Rakos Ferreira

αγώνας Β

Περσινή Κομμούνα vs Τρολλετάριοι

αγώνας Γ

Γνωστοί Άγνωστοι vs N.F.Warriorz

αγώνας Δ

Ποταμιακός vs Zapatero

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 29/6 (ημιτελικοί + τελικός)

αγώνας X

νικητής Α vs νικητής Δ

αγώνας Z

νικητής Β vs νικητής Γ

αγώνας έκπληξη

? vs ?

ΤΕΛΙΚΟΣ

νικητής X vs νικητής Z

Ενημέρωση για την πορεία ενάντια στα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών

400 περίπου άτομα συμμετείχαν στη διαδήλωση της Πέμπτης 5 Ιούνη ενάντια στη δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης, που πραγματοποιήθηκε στους δρόμους του Αιγάλεω και της Αγίας Βαρβάρας. Νωρίτερα υπήρξε συγκέντρωση και μικροφωνική στην πλατεία Εσταυρωμένου (μετρό Αιγάλεω), ενώ ταυτόχρονα μοιράστηκαν εκατοντάδες κείμενα. Περίπου στις 7.30μμ ξεκίνησε η πορεία, η οποία με παλμό, πολλά συνθήματα και χιλιάδες τρικάκια, κινήθηκε επί της Ιεράς οδού μέχρι το ύψος του Μπαρουτάδικου και στη συνέχεια έστριψε μέσω της Μεγ. Αλεξάνδρου προς Αγία Βαρβάρα, με κατεύθυνση το νοσοκομείο Λοιμωδών, για να καταλήξει στο σταθμό του μετρό Αγ. Μαρίνα. Το συγκεκριμένο νοσοκομείο, όπως και οι παλιές εγκαταστάσεις του ΟΑΕΔ στη Λεωφόρο Σχιστού 1 (πάνω από τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά), έχουν ήδη παραχωρηθεί στο υπουργείο δημόσιας τάξης και πρόκειται να χρησιμοποιηθούν ως στρατόπεδα συγκέντρωσης για «ευπαθείς oμάδες» μεταναστών, όπως ασυνόδευτοι ανήλικοι, μονογονεϊκές οικογένειες κλπ.

Με κεντρικό σύνθημα ’’ούτε Λοιμωδών, ούτε Σκαραμαγκά, στρατόπεδα συγκέντρωσης ποτέ και πουθενά’’, αυτή η πορεία ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο αντιπληροφόρησης, δράσεων και κινητοποιήσεων γύρω από το θέμα δημιουργίας στρατοπέδων συγκέντρωσης μεταναστών, στις περιοχές μας. Προηγήθηκε έκδοση διασυλλογικής γιγαντοαφίσας (βλ. εδώ), διασυλλογικό κείμενο (βλ. εδώ), ανάρτηση αεροπανό σε κεντρικά σημεία των δυτικών (βλ. εδώ), μηχανοκίνητη πορεία από το Χαϊδάρι μέχρι το Κερατσίνι (βλ. εδώ) και εκδήλωση γύρω από το θέμα (βλ. εδώ).

Έπεται και συνέχεια…