Σάββατο 8/7/2017 Parasites DIY Music Fest VOL.3 στο ΠΑΠΟΥΤΣΑΔΙΚΟ

Το PARASITES είναι ένα αυτοοργανωμένο μουσικό εγχείρημα, με σκοπό τη δημιουργία αυτόνομης μουσικής.
Στηρίζουμε τα αυτοογρανωμένα συγκροτήματα και την D.I.Y σκηνή. Στεκόμαστε ενάντια στην μουσική βιομηχανία, καθώς δεν πιστεύουμε σε ”ευκαιρίες” που θα μας ”αναδείξουν” άλλα επικροτούμε την συλλογική προσπάθεια των συγκροτημάτων να χτίσουν την δική τους μουσική. Στηρίζουμε συνειδητά και αλληλέγγυα αυτούς που θέλουν να δημιουργήσουν ερμηνεύοντας σε γκαράζ, πλατείες και καταλήψεις.

ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ
Παίζουμε μουσική για τους δικούς μας λόγους και για τις δικές μας ανάγκες. Ενάντια σε διαφημιστικές εταιρίες και σπόνσορες, προωθούμε τις συναυλίες μας στόμα με στόμα και κυρίως στον δρόμο. Περιφρουρούμε τον χώρο μας με συντροφικότητα και αλληλεγγύη και όχι με τραμπουκισμούς και νταβατζιλίκια. Δεν υποχρεώνουμε κανέναν να πληρώσει είσοδο αλλά πιστεύουμε στην συνειδητή και ελεύθερη οικονομική συνεισφορά. Τα έσοδα δεν πάνε σε ατομικές τσέπες αλλά στην μουσική κοινότητα του PARASITES.

Σίγουρα το Parasites δεν θα φέρει την μουσική επανάσταση ενάντια στα αφεντικά της μουσικής βιομηχανίας. Ωστόσο, μπορεί ως συλλογικότητα να κάνει μικρά βήματα και να σταθεί με δυναμικότητα απέναντι τους. Αξίζει τον κόπο να στήνονται τα πάντα από εμάς.