Παρέμβαση σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο ΚΑΠΗ Χαϊδαρίου

Την Τετάρτη 4 Μάη, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση σε κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο ΚΑΠΗ Χαϊδαρίου, με ομιλήτρια τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Από νωρίς το απόγευμα, έξω από το ΚΑΠΗ συγκεντρώθηκε κόσμος με σκοπό να δείξει ότι τα πιόνια της εξουσίας δεν είναι ευπρόσδεκτα στις γειτονιές μας. Αναρτήθηκε πανό και πετάχτηκαν τρικάκια. Όσο περνούσε η ώρα όλο και περισσότεροι σύντροφοι από τις γειτονιές του Χαϊδαρίου, του Αιγάλεω και του Περιστερίου, αλλά και περαστικοί και γείτονες προσέγγιζαν το ΚΑΠΗ, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της παρέμβασης κράχτηκαν και γίνανε ρεζίλι Πασόκοι, παρατρεχάμενοι, ασφαλίτες και μπράβοι. Η παρουσία των μπάτσων ήταν εξαρχής υπερβολική, και η εμφάνιση των ΜΑΤ για πρώτη φορά στο Χαϊδάρι έκανε εντύπωση στους κατοίκους.

Οι δε Πασόκοι υπό το φόβο γιαουρτιών και άλλων φαγώσιμων, καθυστέρησαν την εκδήλωση κατά μιάμιση ώρα, ενώ η Μαριλίζα τελικά μπήκε στο ΜΑΝΤΡΙ-ΚΑΠΗ με κουκούλα, υπό την κάλυψη του συρφετού της και χωρίς πολλά πολλά (επευφημίες, χειροκροτήματα κλπ). Μετά από ώρα, αποχωρήσαμε όλοι μαζί από τον χώρο και κατευθυνθήκαμε προς τον κεντρικό πεζόδρομο του Χαϊδαρίου, όπου αναρτήσαμε το πανό μας και διαλυθήκαμε.

Αυτοί που ξεπουλάνε τις ζωές μας, είναι ανεπιθύμητοι στις γειτονιές μας.

Αλληλεγγύη και Αυτό-οργάνωση σε κάθε γειτονιά.

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΑΠΟΥΤΣΑΔΙΚΟ